1. Uitzwaaien

Uitzwaaien, dat was het zeker! Wij hebben genoten van alle persoonlijke gelukwensen en de berichten via e-mail, LinkedIn, Facebook en video. Vandaag hebben we alles nog eens zitten bekijken. Onze hartelijke dank voor jullie gelukwensen en glimlachen!

De uitzwaai KVL-borrel was erg gezellig tot in de late uurtjes. Onverwacht blijk ik de toespraak van Ron en mij volledig te hebben opgenomen. Mooi om dit terug te horen. Het grootse cadeau van de KVL’ers – foto met KVL ‘ers in credit card formaat – draag ik bij me.

Wat hebben Menno en Mees zitten lachen tijdens de eerste keer Skypen met vriendjes en vooral genoten van de video-opnamen van klasgenoten van Menno (zie filmpje onderaan). Alle foto’s van onze vrienden in de buurt zijn geniaal, zoals foto’s van borden hoe we precies onze weg kunnen terugvinden naar onze wijk tot en met alle persoonlijke videoboodschappen!

Moe van alle gezelligheid en voorbereidingen én voldaan zijn we begonnen aan onze reis. Inmiddels zijn we in het rauwe en mooie Buenos Aires. Vandaag gaan we naar de Iguazu watervallen. Meer info volgt!

Klik hier voor meer foto’s van de uitzwaaiborrel.

Zie hieronder het filmpje met de gelukwensen aan Menno van de Vijfster – groep 5.


posted by Karin, Vincent, Menno en Mees in Proloog,Uitzwaaien and have Comments (3)