Opdr.10 Diverse opdrachten [s]

Van Marike

Donatie in euro’s = 21

Je opdracht aan ons is:
Marike, dank voor je vele leuke opdrachten. Hieronder nog een overzicht van je laatste opdrachten:

1. Ga naar de wijnstreek Malborough, in het noorden van het zuider eiland, koop een mooie fles wijn uit malborough en maak een mooie foto waarop jullie aan het genieten zijn van het wijntje (done :-))
2. Dit keer een opdracht voor Karin: neem een foto van het visje (dat onder een van je zolen zit 😉 in elk land waar jullie langere tijd verblijven (almost done, visje heeft Karin altijd bij zich!!)
3. Kangaroo Island: “Drink een biertje (alhoewel ik niet zeker weet of dat nog kan, want volgens mij is het meer een wijnbar) in de bar in Penneshaw (daar kom je aan met de boot): Dudley cellar door in penneshaw. Uiteraard wil ik een foto als bewijs!!!! (helaas vergeten, wel genoeg bier gedronken trouwens)
4. Alice Springs: ga daar naar “the school of the air”. Er zijn veel kinderen die in the outback van Australie wonen en deze kinderen gaan niet naar school zoals jullie dat in Nederland doen. Er is een school of the air om jullie te laten zien hoe de kinderen in the outback van Australië les krijgen. Breng een bezoekje en vertel in het nieuwe schooljaar op school hoe de kinderen van the outback leskrijgen (helaas geen tijd meer voor).
5. Als voetballers moet het voor jullie niet moeilijk zijn een voetbalveldje te vinden dichtbij een moai op Paaseiland. De opdracht: organiseer een wedstrijdje met een aantal andere kinderen en laat dit door papa en/ of mama vastleggen op film en/ of foto! (done)

Status: Geselecteerd!
Wat zou jij voor opdracht en/of donatie willen insturen? Klik hier!

Status donaties:
Er is nu 691 euro aan donaties voor goede doelen overgemaakt. Geweldig! Onze dank.

posted by Karin, Vincent, Menno en Mees in Opdracht and have No Comments