13. Update opdrachten en donaties

Hoe staat het met onze opdrachten en donaties? Inmiddels hebben Menno en Mees leren biertjes tappen bij Winnie in Nieuw Zeeland (zie filmpje hieronder), op de rug van een Lama gezeten in Santiago, de ‘Dwaze Moeders’ ondersteund en we hebben de tango gedanst in Buenos Aires. Nu nog een aantal opdrachten China in het vooruitzicht, zoals Menno en Mees die inkopen gaan doen op een Chinese markt en muziek gaan maken op een lokale school.

 

Biertje tappen bij Kiwinnie (Oakland)

 

Op de rug van een Lama (Santiago)

santiago-menno-lama

 

santiago-mees-lama

 

Voetballen bij Moai beeld (Paaseiland)

paaseiland-voetballen-bij-moai-beeld

 

De passionele tango (Buenos Aires)

 

We gaan nog diverse opdrachten doen. Waar we in Chili geen tijd voor hebben gemaakt is de ondersteuning van de Mapuches (donatie is 500 euro van Twan).  Vandaag hebben we op de grote muur in Beijing de foto’s gemaakt voor de opdracht van Roy.

Als je nog donaties wilt doen, is dat mogelijk. We hebben inmiddels 716 euro aan donaties binnen, waarvoor onze hartelijke dank. Het idee is om dit in China aan een goed doel te gaan besteden. Uiteraard wordt de donatie van 500 euro besteed aan de ondersteuning van de Mapuches in Chili.

 

 

posted by Karin, Vincent, Menno en Mees in Argentinie,Australie,Brazilië,Chili,China,New Zealand,Paaseiland,Uruguay and have Comment (1)